Смразяващо разследване


Начало >> Новини >> Смразяващо разследване

Един от моментите, които се отчитат при писанията за 2012 година е, че сме застрашени от Слънцето. Звездата, която ни дава живот! Но какво може още да предизвиква тази даваща живот звезда. Някои казват, че Слънцето е отражение на това, което правят хората. Може и така да е, но тук ще се разгледа едно скорошно изследване, което се отнася към реалните свойства, които притежава Слънцето. По-конкретно неговото излъчване какво може и предизвиква на Земята.
Знаете ли какво всъщност проваля телефонните връзки? А какво предизвиква трусовете по земното кълбо?

Може би и не подозирате, но и двете действия са причинени от вибрации на Слънцето, произвеждащо различни видове вълни. Група от учени са получили тези резултати след дългогодишно изследване на централната звезда в Млечния път. Срещат се разбира се и мнения, които искат да опровергаят това мнение.


SkyКипящите движения вътре в Слънцето произвеждат различни видове огнени вълни, включително и звукови вълни наричани п-тип и г-тип. “Г” вълните се образуват, когато се получават изригвания на големи площи, като едновременно с това гравитацията на звездата ги придърпва обратно. Тези движения много наподобяват на морските вълни.

И двата типа вълни трептят много бавно, като “П” вълните вибрират през няколко минути, докато периода на “Г” вълните е много по-дълъг. Той може да продължи десетки минути, дори часове.

В средата на 90те години екип воден от инженери и статистикът Дейвид Томпсън, от Кралския университет Кингстън в Онтарио Канада, отбелязват че са забелязали колебания в слънчевия вятър през такъв интервал какъвто имат “П” и “Г” вълните. Данните са получени при наблюдение от космическа станция, която е била извън орбита през 90те години за да изучава Слънцето. Изследователите предполагат че вибрациите са били по някакъв начин запечатани в слънчевия вятър, за да може той да поддържа постоянна колебливост.

Сега Екипът на Томпсън казва, че има доказателства, за тези типове вълни. Твърдения, че те не просто пътуват през космоса в слънчевия вятър, но също имат въздействие върху природните феномени на Земята и човешките технологии.

Волтажът в кабелите за комуникация поставени под земята например изразяват същите колебания с периоди съответстващи на “П” типа вълни. Също и сеизмичните стойности на Земята показват много дълъг период в стойностите, съвпадащ много точно с трептенията на “Г” типа.

DefenceЗа разклащането на Земята, Томпсън смята, че магнитните материали вътре в планетата, такива като никел, може да се влияят от трептенията на слънчевия вятър. Тяхното въздействие предизвиква реакция, която вибрира и е в основата на разместването на земните пластове, от които се получава земетресение.

На учените, които не приемат този факт, Томпсън отговаря като обяснява как вибрациите използват линиите на магнитното поле на Слънцето и така напускат видимита повърхност на звездата. Напускането иначе е невъзможно поради високото му магнитно поле.

За радост на хората учените не са се премирили относно този факт и казват, че са способни да “изчистват” слънчевия вятър преди трептенията да стигнат повърхността на Земата. Това наистина е много добра новина.

Очакването голямото слънчево изригване през 2012 година, което се смята, че ще предизвика катастрофални промени на земята, може да се избегне. Дали обаче учените ще могат да се справят с енергия от толкова голям източник или ще могат да предотвратят това събитие изобщо. Единствено времето може да покаже!

106 коментари за “Смразяващо разследване”

 1. От Дами на Sep 29, 2007

  Много неща се говори, че може да станат в края на 2012г. Вероятно някакво природно събитие, което по естествен начин си става когато му е дошло времето. Друг е въпроса че това събитие е вредно или полезно за хората - нас никой не ни пита. Просто това събитие се използва за да се пришпорат хората да се развият духовно. Ако наистина навлизаме в по-високи енергиини нива, то сме опасни за обитателите там и затова те спешно са се юрнали да ни облагородяват с любов и добродетели. Кой би търпял разрушителни същества да му навлизат в територията ? Крайно време е чрез глобално сетресение да се разруши сегашната икономико-политическа система потискаща духовноста и да се положат основи на общество подпомагащо себеразвитието и осъзнаването.

 2. От Simeon на Dec 5, 2007

  Както е казал господ кротките ще наследят Земята.
  Ще има нова земя и ново небе може би в друго измерение, а в това измерение
  ще става все по непоносимо и гадно за живеене. Да го оставим на политиците

 3. От DeaTh_NoTe на Apr 5, 2008

  Всичко е възможно. Днес, утре, никой не знае какво ще ни предложи бъдещето. Не знам дали 23.12.2012 е истина, ще разберем, но съм по-склонна да вярвам на календара на маите. В него те представят различни цикли на Земята- заледяване и затопляне, който се случват на интервали от много години. От историята се знае, че сме минали през заледяването- например Европа е била заледена почти до средата на континента. Щом това е вярно, защо да не е вярно и за затоплянето? Наистина това е просто един стар календар на едно древно племе със свои си разбирания за света и живота…и све пак не можем да отхвърлим напълно тяхната теория. Дори и да е истина , което ще разберем, можем да извлечем единствено ползата да се радваме повече на оставащото ни време!

 4. От Skelethon на Apr 18, 2008

  Амии разбирам че ви боли главата да си мислите такива простотии но ако е вярно ша са мре ко да са прай :)

 5. От The Power на Nov 29, 2008

  И той каза бегаме кадее!Ше мрем и това е. :D :D :D

 6. От dimi на Jun 9, 2009

  Toва нещо ще бъде но постепеннол

 7. От Miroslav на Jun 16, 2009

  Гледайте филма в http://WWW.goodplanet.org !!!!!!!!!!

 8. От moni на Jul 31, 2009

  abe hora ne mislete takiva ne6ta krai na sveta niama da ima.ne mislia 4e Bog e tolkova lo6 za da ni pri4ini tova

 9. От gabi на Sep 21, 2009

  Hora!! Nqma nakade ! Resursite na Zemqta sa se iz4erpali do takava stepen, 4e navsqkade e glad..cenite se ka4vat , parite se obezcenqvat. Skoro i voina moje da nastapi. Vremeto stava vse po- gore6to , lednicite se topqt,a v tqh e jivota ni ,vodata se izparqva, glada se uveli4ava. Ostava ni da se molim,no i tova e problem .. religiite , ima tolkova rasisti i vse pak Bog e edin i 6te ni izprati zaslujenoto ni. Trqbva da ima nqkakv prevrad… vsi4ko okolo nas se sriva..

 10. От редбул на Nov 27, 2009

  Искам да споделя мнението на многото от вас които смятат, че настъпва постепенно така наречения “Ден на Страшния СЪД!”,като кулминацията според мнозина ще е 21/12/2012..Ако това стане вярвайте ми че човешкият род ще се запази…ще се свие до пределни граници в които никога не сме си представяли че могат да се получат..Фарса на този свят са войните и борбата за фискални активи…това аз оприличавам на Ябълка гниеща отвътре навън,немислите ли…хубава отвън(като Синята планета),но гнила отвътре..А какво става с такива ябълки?Много просто…те биват изхвърлени…Земята Умира бавно малко по малко заради нас..и както знаем всичко във Вселената е свързано,Слънцето със планетите..Слънчевата система с Млечния път..Млечният път със Вселената..Промяната на един от компонентите води до промяна във всички други,и това на земята вече се случва/изтребени видове,замърсени реки,убииства,войни и др./И тук иде реч да се каже,че най-лошото ще сеслучи, когато на Земята ще се наложи да изхвърли “гнилите ябълки”…

 11. От 2012 - The End Is Near на Feb 3, 2010

  от НЕТИНФО:
  _____________
  Продължилият около 3 години безпрецедентен период на необичайно ниска слънчева активност приключи, смятат британски астрофизици от Лабораторията „Ръдърфорд Епълтън“ в графство Оксфорд. Основанието за това научно заключение са получени данни за появата на повърхността на нашата звезда на многочислени петна. „Световната наука въздъхна с облекчение. Слънцето излезе от загадъчния за учените период на продължителен „сън“ - според сътрудника на лабораторията професор Ричард Харисън. Редица учени бяха изказали хипотезата, че Слънцето изстива бързо и жителите на Земята трябва да се подготвят за нови и небивали по своите мащаби природни катастрофи. Тази седмица обаче са получени спътникови данни за възобновена активност на звездата на нашата система от планети. Всичко говори за това, че е започнал нов цикъл на слънчева активност, чийто пик ще бъде през 2012, съобщава професор Харисън. /ИТАР-ТАСС /
  ____________________

  Я какво съвпадение. Някой може ли да познае точната дата на пикът на слънчевата активност?

 12. От 2012 - The End Is Near на Feb 3, 2010

  от Стандарт:
  ________________________
  Слънцето напада смъртоносно през 2012 г.

  Електромагнитна катастрофа с невиждани последствия предвиждат учените от НАСА за 2012 г. Според техните разчети, направени съвместно с Националната академия на науките на САЩ по хипотетичен сценарий плазмен заряд с невиждана сила от Слънцето, ще причини на Земята разрушителни катаклизми, пише в. “Ла Стампа”. Първоначално сигнал за тревога от спътника ще постъпи в Центъра за космически изследвания в Хюстън и хората ще имат само няколко минути да реагират, но всички усилия ще бъдат безполезни. В началото ще бъде наблюдавано сияние, подобно на полярното, но много по-интензивно. След това от строя ще излязат всички енергосистеми и трансформатори. Истинските драматични последствия от слънчевата атака обаче ще се усетят по-късно. Ще прекъсне постъпването на питейна вода, ще престанат да действат нефто- и газопроводите. Автономните енергийни системи на болниците ще работят още най-много три дни и също ще излязат от строя. Същото ще се случи със системите за охлаждане и съхранение на продукти. В резултата ще загинат милиони американци. ООН дори ще класифицира САЩ като страна от Третия свят. Световната икономика ще се възстанови след 4 до 10 г.
  Подобна магнитна буря се е случила на Земята през 1859 г., но тогава промишлеността не е била до такава степен развита, пише изданието. Сега човечеството е по-уязвимо. Достатъчно е да си спомним последствията от едно по-слабо изригване - през 1989 г. 6 милиона души в Канада останаха без ток в продължение на 9 часа. Зарядът от плазма може да предизвика и по-страшни катаклизми, смятат учените. Сценарият все пак е хипотетичен, но що се отнася до вероятността подобна електромагнитна катастрофа наистина да се случи, въпросът не е в това дали ще стане или не, а кога, завършва вестникът.
  Радослава Григорова
  ___________________________________

 13. От hristoTIGARA на Jul 21, 2010

  triavla da se kaje che mnogo hora pishat statii za 2012 no s razlichen dizain smisal slance vulkani zametresenia navodneia obrashtane na 90 gradusa na zemiata a i izgnili iabalki deistvitelno ako neshto v nashtata galakitika se promeni to vsichko vavlicha v tova no i tova e fakt smisal planetite se sabirat v edna linia i tova vliae ne samo v nashata no i v drugite planeti…no ne tova mi e mneniteto fakt e che choveka e svirepu sazdanie to e umno i hitro ako se sluchi neshto s nas v data 20112.21.12 to niama da sa istrepani vsichki tezi koito sa alchi zanimavashti se s orajia i pari to te shte sa na po dobro miasto ot nas taka che shte se vidi kakvo shte se sluchi i ako se sluchi i as ostana jiv to togava tribva da napisha kniga za tova i za novata epoxa narechena ot mene epoxata na grexovete zashtoto to togava vsichki shte vidiat kakvo sa onishtojava li i che to gi e onishtojivo tova ot men

 14. От brad john на Aug 4, 2010

  Ne si obiasniavam zashto horata razglejdat tazi tragedia koiato eventualno moje da ni spoleti samo kato fakt i nikoi ne reshi da predprieme neshto koeto moje da zapazi chast ot chovechestvoto ako nesme sposobni da opazim vsichki . Kak za tolkova vreme nikoi ne pojela da opita pone neshto razlichno koeto moje da e ot plza za planetata i za horata na neia . Zashto ne se zapitate zashto velikite sili ne se obediniat i ne napraviat neshto po tozi vapros , taikati sam ubeden che tova e vazmojno , a vseki gleda da trupa kapitali koito vsashnost pri edna takava katastrofa shte badat bezpolezni . Horat triabva da se sabudiat ot letargitata si i da proglednat da razberat che osven sobstvenite si blaga ima i mnogo po vajni neshta , da zapochnat da jiveita palnocenno i razumno , a ne kato do sega den za den i da im badat promivani mozachte ot glupavi senzacii. PRIZOVAVAM VI HORA SABUDETE SE I OPITAITE DA JAVEETE RACIONALNO POLEZNO KAKTO ZA SEBESI TAKA I ZA OKOLNITE , SPRETE DA UNISHTOJAVATE VECHE NISHTO NE USTANA SEGA SE NALAGA DA VASTANOVIAVATE .

 15. От ttaat на Sep 13, 2010

  da ima na4alo no ima i krai, dobre zapo4na na4alo i svar6i.sega po4va krai nali taka be6.
  ok , koi ot vas da kaja kuga be6 na4alo i kuga i tozi karai na na4alo i na4alo na tozi karai.
  mnogo ste srtahlivi be. mnogo e ne normalno mislite hora [ako znaite na4alo 6te znaite krayat] zapomnete 4e krayat se kriya nikoi ne znai kuga osvan tozi koito sezdal vsi4ko kaoito vijdate i ne vijdate .
  mislite pravilno ,da ima krai ok svar6i i kakvo. tova e nali.ooooooooooooo nima nyama da stana .ima i nov na4alo sled krai .ama krai na krai .6te ima ,,,,, znaite kakvo .ima smetki . s tozi koito e re6il da svar6i tozi svqt .zapomnete dumite ,gosti sme tuk v zemqta ,ima i drug jivot .
  krai da krai ,stra6no ,ama mnogo stra6no i kakvo ,samo tova li e ,a za6to ne pravim smetka za da ne e stra6no.gotvite se hora v beda ste . ako iskate vqrata e edinstvenq izhod ot bedata 6te hvarlite edin pogled v koran kakvo pi6e ,vi6te samo ako iskate vqarvate ako iskate da ne vqrvate vsi4ko e qsno.

 16. От TJ на Sep 13, 2010

  ttaat … от твоят правопис на латиница няма по- голям катаклизъм!!!
  Не искам да си представям, какво ще стане, ако ти си последния човек на земята. КРАЙ на писмеността и културата. И най- лошото е че не си само ти!!!

 17. От Алекс на Sep 13, 2010

  TJ ако света някой ден свърши ще заради такива като ttat ! :(

 18. От даниел на Nov 16, 2010

  Смях! Направо незнам …. Много интересно как така имаме 8 минути да реагираме на нещо което сме предсказали преди 10000 години ? Маите или там каквито са са си нямали идея за какво иде реч или по точно ние не знаем какво са искали да направят с тоя прословут календар. Според мен единственото нещо което ще свърши 2012 е самата година :D

 19. От Мариян на May 13, 2011

  TJ бъди сигурен, че такива като него (99.9% от набор 88 и нагоре) ще измрат като л*й*а. Невежеството е смъртен грях. Интересното е, че все пак се опитва да разсъждава. :D

 20. От nikolai на May 29, 2011

  nese znae dali naistina 6tese slu4i tova 2012 g. po nqkoga nese poznava no po nqkoga se poznava i zatova4e ne4akaite da omirate o6te ste mladi da omirate nese strahuvaite imaite koraja. akoste s gospot ni6to nqma davise slu4i no ot vas sa iska da vqrvate v gospot i ako se slu4i ne6to moletese vsi4ki na gospot vsi4ki zaedno i gospot 6teni spasi

 21. От Емил на Sep 26, 2011

  Много се говори за 2012г.,то и за 2000 год. се говорише,че ще е края на света,но уви все още сме тук!Има много теории за края на света.Някой казват,че ще бъде от вода,някой казват от огън а някой,че ще бъде само в някои държави от атомна война.Каквото и да бъде това няма да е края.Живота винаги намира начин да отцелява,адаптира се.Аз лично поткрепям теорията за слънчевото изригване или глобалното затопляне,което сами си го правим.Миналата год. забелязах,че сезоните започнаха да се изместват с 2 месеца поне.Зимата става по-топла лятото по хладно.Но с течение на времето това ще се промени или по точно ще стане една много Дълга зима,която ще се овиди на доста поколения.

 22. От Емил на Sep 26, 2011

  Ако случайно сте гледали филмът ‘Пророчество’там показват,какви могат да бъдат последиците от слънчевото изригване.И как извънземните избират 2 деца за да ги донесат в друга планета.Защо не избраха възрастни хора а деца?Замислете се!В Библията пише,че всички грешници ще горят в ада а тези,които са праведни ще отидат в рая.Че на кого греховете са простени освен на децата,така наречените-палуване?така,че копайте си гроба още от сега. ;)

 23. От osman на Nov 13, 2011

  edin za vsicki i vsicki za edin…

 24. От tahar на Nov 14, 2011

  abe hora vie ste mnogo dale4 ot istinata ako vqrvate v allah nqma da vi strah ot taq godina .kolko da jiveite tolkova .i o6te .koito umira na nego e krai na sveta .a golqmoto krai ima ,naistina ima no ne tova koito mislite ili go gledete po kanali.tova e po stra6no i nikoi ne moje da go resuva .vie ste kulturni hora i umni .nqkoi ot vas da li e 4el korana .vijte samo.tova e moi savet .o6te ne6to ako kraqt e 2012 za6to nepravite smetlka za utre pred allah ,ako ni e strah zna4i imame gre6ki i ako imame gre6ki ima golqmi smetki .tova ne i da pravi6 smetka s direktor ili 6ef ,tova e tozi koito vsi4ko e za nego i pravi kakvoto iska s nas za6toto sme izprateni tuk za edna misq koito ……. taka mislq az a vie mislite kakvoto vi haresva.

 25. От Тони на Dec 25, 2011

  Промиват мозъци!Слънцето дава живот.Отвори очи и не вярвай на медиите които перат мозъците ви по поръчка на илюминати.Виж клипа.
  http://vbox7.com/play:dabe0e32

 26. От qnaki zlatev zlatev на Jan 20, 2012

  ami vi6te hora takiva filmi nqma za da ve uspokoq malko 6te vi kaja istinata :D istinata 4e zaradi taq kriza noromalno e da izmislqt filma 2012 :D sega sme 2012 nqmani6to taka 4e nqma da mrem skoro ima o6te dosta za da jiveem i slet nas 6te jiveet i na6te sinove i da6teri tai 4e ima za jiveene o6te dosta godini jiveite za miga za6toto jivota poprincip e sledniq.6te b1da mn krat1k i to4en :) . zatvarq6 o4i ,otvarq6 u4i i si na 20 na dr den pak otvarq6 zatvarq6 i si pensioner taka 4e radvaite se na toq jivot makar 4e nie ne sme za taq zemq na6iq rai e gore nie sme na gosti v taq zemq da opitame mizeri i taka natat1k .e tova e ot men mom4eta i momi4eta ;)

 27. От sisi на Feb 28, 2012

  Vijdam che vsichki vi valnuva tazi data…. neka da vi popitam ne6to… vqrvate li v bog ili allah??? i ako da za6to??? znaeteli 4e vqrvate v 4ovek koito e bil po umen ot nas?? nie sami si 4artaem sadbata sami izbirame kak da jiveem …. ne nqma da ima krai na sveta 6te ima preminavane ot edno nivo kam drugo tova ozna4ava 4e horata s po silna psihika 6te oceleeqt za6to li?? za6toto kakto se e po4nalo sas vsi4ki smartni slu4ai naistina edin den 6te iz4eznem no ne tazi godina a malko po malko……. ako nqkoi e 4el za silata na misalta 6te me razbere ..hora dne6nite misli sa va6eto utre.. ako mislite negativno 6te vi se slu4vat samo lo6i ne6ta taka4e badete pozitivni i usmihnati me4taite i vqrvaite vav sebe si…..:)

 28. От X-lait на Mar 4, 2012

  sega da vi kaja neshto mnoo kratko magnite polusi se premestvat tova pritesnqva li vi za poslednata godina i polovina s 27 km a prez izminalite 50 - s 1do 2 metra

 29. От татул на Mar 9, 2012

  На мен нещо не ми е ясно. Може и да има безсмъртни, но почти всички умираме.Дали ще е на 21.12. 2012г или когато му дойде времето, ясно е-умираш!!! Според мен въпроса е как! Но ако успеем наистина „преживе“ да изживеем едно духовно израстване или вибрационно, както напоследък е модерно да се казва, колко хубаво и какъв шанс за нас! Та не ми е ясно защо толкова много третираме смъртта и как Слънцето ще унищожи Земята, а не погледнем дълбоко в себе си и потърсим там сила, която да ни изтика от помията, в която сме, дори миг преди да настъпи… каквото и да е там. И друго не е ясно - умира Земята, умираме и ние!Ама кои сме ние, единствените на тая земя?! Пази боже! Би било наистина прекрасно всички същества, на които е даден дом на тази планета, да преминат…

 30. От Кирил на Mar 11, 2012

  X-lait от къде взе тази информация?Вярна ли е или си я измисли?Защото ако е вярна,това означава,че наистина нещо става!Сподели ако може?Аз съм на 99.9%сигурен,че нищо няма да се случи,но ако полюсите наистина са изместени толкова много,съмнението ми от 0.01%,че все пак не е невъзможно,ще скочи на 10%. Така че просто кажи къде видя това!

 31. От Кирил на Mar 11, 2012

  1

 32. От ХИСТАР-HISTAR на Mar 12, 2012

  До всички четящи тези редове.Всички мечтаят за вечноста,но трябва да знаете кой е вашия УБИЕЦ?Той не прощава и на скалата.Това е ВРЕМЕТО. То е което ви държи на Земята в прекия и буквалния смисъл на думата.Времето е в основата на загадката-ГРАВИТАЦИЯ.Учените по Земята ВИ обесняват света с дума която не проумяват.Техните обеснения звучат горе-долу така-Намирате се на водопад,слагате си ръката под пропадащата вода и ВИ КАЗВАТ-ВИДЕТЕ ЛИ КАМАНИТЕ НА ДЪНОТО ВИ ПРЕТЕГЛЯТ.Немогат да видят,че на пътя на водата има отвор-дупка-пропадане.Човечеството е раждало много умни неща,НО ПРЕОБЛАДАВАТ глупавите неща.Ето ви една такава глупост .Земята е 4-ри ядрена с-ма.Ядрата зануляват време-пространството следствие на което има пропадане на същото към тях.Вашите тела биват повличани към тази нулева зона, следствие на този ВРЕМЕПАД ВИЕ ТЕЖИТЕ на планетатаЗЕМЯ. Този принцип е във основата на движение но UFOS-НЛО.Зануляваики времето около себе си правят пробив във пространството.Не пребързвайте със своите преценки за токущо прчетеното от ВАС.Темата е много сложна за обеснение.Типовете са два;планетарни иЗвездни клас-звезда.Много ясновидци заявяват,че края тръгва от България и са прави.Нямате представа КОЙ ви пише.Говоря и пиша на ВАШИЯ ЕЗИК.

 33. От Кирил на Mar 13, 2012

  Хахахахаха хахахахахахахахахахаха хахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахаха, хохохохохохохохо хохохохохохохохохохохо хохохохохохохо,хихихихихихи хихихихихихихихихихихихихихихихи, абе Хистар хахахахахахахаа,ти да не би да си извънземен, хахахахааххахахахахахаха хахахахаха хахахахахаха,бате ти си за лудницатаааааааа!Вземи се скрий,да не те намерят учените,че ще те затворят в някоя лаборатория и ще те изучават!Лелеееееее колко луди има на тоя свят!

 34. От ХИСТАР-HISTAR на Mar 13, 2012

  ДО Кирил.Нямам честа да познавам твоята личност,но си доста арогантен тип.Немисленето е основна черта на нашета нация,и друга такава е първо да се смеят на онова що НЕ- ПРОУМЕЯТ.Виждам,че си избързал в своята мисЪл и като правило не изневири на факта-БЪЛТАРИН.Разбирам,че си се подразнил от последното изречение,но това по принцип не е за българина а само ви ИНФОРМИРА-то не е за ВАС.Ще се радвам много, ако повече хора мислят като ТЕБ.АЗ както и твое ВЕЛИЧИЕ -СЪДИЯТА сме затворени в лудницата-БЪЛГАРИЯ.Поне това би трябвало да знаеш.НЕ ЗНАМ КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ СИ НОРМАЛЕН И ЗЕМЕН?ЩЕ ми трябват повече нормални като Кирил,че да МЕ криете в своето неверие.БЪЛГАРИНА мрази да мисли,от това го боли много главата. Похвално е за всички по-горе от Кирил озаптиха СЪДИЯТА В СЕБЕ СИ.Кирилеееееееее опипвам прстранството бе ЧОВЕКОООООООООО.Ако ти научиш истината за за себе си като ВИД на ЗЕМЯТА ,ПЪРВИ че се гръмнеш.НЯКОЙ АМА МНОГО ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ И МЕН Е ОСТАВИЛ НЕЩО НА ЗЕМЯТА.ПРОЧЕТИ ГО/ако можеш/ и ТОГАВА ГО РАЗДАВАЙ-СЪДИЯ-ПСИХИАТЪР-И ТН.ДА ЗНАЕШ,ЧЕ КОМПЮТЪВА С КОЙТО ТИ СЕ БЪЗИКАЩ Е НАПРАВЕН ОТ РАЗЛИЧНИТЕ-ХАМАВИТЕ,а нормалните присмех и големи Л….НА. ТИ от ла…те ли си? Много хора по Земята се притесняват за края на света,но е казано за края на ВРЕМЕТО.Защо бъркате края на времето с края на света? Кирил знае истината-ТОЙ е сътворил ВСЕЛЕНАТА И СЕ СМЕЕ -запитаите го.Според мен идва времето когато човечеството ще извоюва своята свобода и ще се роди за Вселената-като научи истината за себе си и истината за веригите с които е приковано човечеството към Земята. До Кирил. Цитат;Ще се появи човек назовал сам себе си с името HISTER-HI-STAR-голяма Звезза,бърза Звезда:МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЗНАЕШ ТАЗИ ЗВЕЗДА-че може и ТИ да станеш луд и извънземен в очите на други като ТЕБ.

 35. От Кирил на Mar 13, 2012

  Направо се късам от смях пред монитора,нищо в твоето изказване не ме е подразнило,напротив доста се развеселих.А сега още повече,направо със сълзи се смея.Благодаря,че ми направи деня по-весел! Ххахахаххахаха хаххахахаха хахахаха хахахахахахаххахахаххахахахаха
  Добре де хахаха,чакаме ги твойте “хора”,ще се почерпиме по бира,ще хапнеме, хахахаха,хихихихиих и така.

 36. От ХИСТАР-HISTAR на Mar 14, 2012

  До Кирил.Радвам се,че ти е весело и това те прави щастлив, но си написал нещо което не е добре за теб-Кого чакаш? Няма твои и мои има само наши. ПИТАМ ТЕ-ТИ ОТ КОИ СИ? Дума не съм “обелвал” за извънземни от 12-03.Като такива ги определяш само ТИ в този момент.Като много други и ТИ използваш много лесно думата извънземни без да се замислите над това което изричате.Тази ТЪПОТИЯ съм я правил и АЗ. На Земята може да влезе-илезе само този който диша въдух и пие вода.НЛО-то в главите на много хора са извънземни.Кирилчо,има много индикации,че точно ТЕ да са МЕСТНИТЕ а НИЕ -пришълците.Това ще ти звучи още по странно, но някои неща говорят за това.Нищо ново не ти се казва от мен,ако ти изглежда шантаво то прехвърли някоя друга книга-статия и виж, какво мислят другите “извънземни”по ЗЕМЯТА.Тъпо е да иползваш главата си само да се смееш и пазиш равновесие и да не се блъскаш в стълбовете на улицата .ЩЕ ТИ ДАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ЛУДОСТ-Всеки който се различава от общоприетата лудост Е луд.Започваш да ме развеселяваш в демонтрацията от твоя страна на свещенна тъпота.Казано Е “Блаженни са невежите” БЛАЖЕНСТВАЙ КОЛКОТО МОЖЕШ.Ако имаш да кажеш нещо смислено на хората то го стори.Този който ти пише знае какво е написал на 12-03/12но ти не разбра пък какво си прочел.Оставам с усета ,че не си с много с опит на този свят. Зачитай мненията на другите хора,колкото и странни да ти изглеждат.Иначе изглежаш…………СЕЩАЙ СЕ ДЕТЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

 37. От sisi на Mar 15, 2012

  Az nqmam kakvo da kaja samo moga da dopalnq 4e silata koqto ima vseki vav sebesi moje da pomogne za zapazvaneto na 4ove4estvoto…..

 38. От ХИСТАР-HISTAR на Mar 15, 2012

  До sisi.Ти каза всичко.Много мило от твоя страна.За голяма жалост човечността на един народ към друг се проявява само при бедствия.

 39. От sisi на Mar 19, 2012

  Do Histar……Az kazah istinata i tova koeto mislq :)))))) ti si prav za mnogo ne6ta vazhi6tavam se na hora kato teb a do kolkoto izqvlenieto na Kiril……..za men toi e edin prost selqnin koito si nqma i na haber za sveta :D:D:D:D

 40. От nadezhda на Mar 19, 2012

  da ne se delim na selyani i gragdani.ima nykakvca istina i tya ste izplyva edin den .kolkoto do anomaliite na slanzeto ste gi ima postoyanno
  .predi informaziata besche tabu za xorata.sega vseki moge da reschava sam vyarva ili ne vyarva na statiite

  mnogo lagi se pusnaxa s zel DA SE SPLASCHI NARODA
  .nisto ne e va4no.kolko pati pisaxa ce idva kraya na sveta.
  kakto i za planetata X.ug bila zad slanzeto pak nostem se vigdala na nebeto .da mu mislyat bogatite ,te ste pla4at nai mnogo.ako stane nesto -galko za dezata .ce ne sa vidyali nisto na tozi svyat oste
  to pak edin svyat-samo lagi i izmami

 41. От Кирил на Mar 19, 2012

  Първо,дали съм от село или не,няма никакво значение,ако те интересува Сиске,от София съм и майка ми ,и баща ми.Това не променя факта,че Хистарчо се мисли за най-умния човек на света,да не говоря за това,цитирам- “Много ясновидци заявяват,че края тръгва от България и са прави.Нямате представа КОЙ ви пише.Говоря и пиша на ВАШИЯ ЕЗИК.” Това какво трябва да значи,че нещо не схващам?Ей ДРИШЛЬО,заради такива олигофрени като тебе и гадателите(измамниците),много хора се самоубиха през 2000г.Вземи си затвори простия плювалник и стига си писал глупости ,а ходи се прегледай,ама не при ония,които развалят магии,а при истински лекар(психиатър)!
  Бях писал преди време нещо,ще го напиша пак.
  Никой не трябва да вярва на всякакви глупости от сорта на-предсказания на някакви ненормални гадатели,най различни теории за края на света и т.н.Никой не знае какво ще се случи след година,две,пет или десет,живейте си живота и това е!Ако все пак нещо стане,нещо лошо,без значение какво,дали ще ще идва края на света,дали по-силно земетресение и всякакви други природни бедствия-знайте само едно,МОЛИТВИТЕ,НА КОЙТО И ДА Е ГОСПОД,НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН,НИТО НА ВАС НИТО,НА ТЕЗИ ОКОЛО ВАС!

 42. От от ТТТТ на Mar 19, 2012

  Авее браточка ти си бил много зле ве.Прочетох го тоя хистарчо аве не видях нищо лошо да вещае тоа човек казва много ясно, че хората са в грешка с тоа край.И после на какъв език даго каже на китаиски ли? .Ама ти нищо ново не казваш на никого.Дето има “Кирил”сомо говна ве браточка.

 43. От от посетител на Mar 19, 2012

  Лоши неща са ставали много преди нас ще стават и след нас.Не бива да се пренебрегва нищо по принцип,защото имаме много случаи на проява на глухота към предизвестия и никаква реакция, и последиците от това са много неприятни.Да вземем пътищата в страната ни,някой трябва да умре та да направят нещо.Хистар трябва да има достатъчно основание за да се изразява по този начин. В това няма нищо лошо и не виждам причина защо е така атакуван от “Кирил” и нямаше да взема отношение, ако не бях видял тази помия.Типично по нашенски да изцапаш човека-отвратен съм.

 44. От друг посетител на Mar 19, 2012

  Е всяка конфронтация е едно предизвикателство. Това е добър пример как може да реагираш в различни ситуации. все пак не винаги хората са съгласни с чуждото мнение. човек трябва да знае как да реагира. но май е по-добре в спор да се търси истината а не да се взима страна защото не се знае каква е крайната цел на всяка страна.

 45. От от посетител на Mar 19, 2012

  ха ха ха ей Софииски малоумник ти за какъв па се за ГОСПОД-БОГ ли се взе.ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ си прочети последното изречение малоумник .Мааааааале дядо господ бая версии има да взема от тука.

 46. От друг посетител на Mar 19, 2012

  здрасти,

  кажи ми нещо:

  - какво не можа да разбереш?
  - защо бързаш да определяш някого, когото изобщо не познаваш?
  - защо сам си противоречиш?

 47. От ЯСТРЕБ на Mar 19, 2012

  До ДРУГ ПОСЕТИТЕЛ.Мястото което зае МИ каза кой си.Споровете разделят хората по света.Разделят се семейства, държави влизат във воини-стотици майки и бащи се разплакват загубили децата си от криво разбрана истина.Смъртта все още марширува по света и ни се хили в лицето и то не без наше участие.Има цел-да ви се каже кои сте тук на Земята.Защо се наричате БЪЛГАРИ.Историците ще замълчат пред вас и вашета истина.Всички теолози ще замлъкнат по света.ОТ България ще излезе тази смразяваща истина.Това което може да “убие” човек е истината за него.Човечеството ще бъде СТРАЖ на ЖИВОТА но първо ще трябва да се научи да опазва и съхранява своя.За това Хистар ви е писал-истината в този свят убива. Желая ви спокойна нощ на всички и да вярвате в себе си.Бъдещето е за всички нас.

 48. От Кирил на Mar 19, 2012

  И какво му е на последното изречение по-голям малоумнико от мен.Написал съм,че ако има някакви природни бедствия,молитвите няма да спасят хора.ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА,в какво се забърках,вие мислите ли като четете или не? ТОВА - “Нямате представа КОЙ ви пише.Говоря и пиша на ВАШИЯ ЕЗИК.” как го разбирате или не разбирате нищо?
  Последният коментар не се разбира за кой се отнася!Ако е за мен не ми се е случвало да си противореча никога!Аредеее Хистарчооо кажи мииии,извънземен ли си земен ли си и от кой комикс черпиш тая научна фантастика или от някой филм.Пишете каквото си искате,аз продължавам да си се смея на Хистарчо,аребеееее ЛУД пиши нещо.Или си си сменил името?
  Искам да ме запознаеш е с тоя HISTER-HI-STAR,да го видиме ква звезда е,да не е на 4тикилометър или се шляе някъде из космоса!хахааха

  Пак ще кажа-кой от къде е,ми е все тая,лудите са навсякъде!Така че дришльо,по добре не идвай в София.Такива като тебе направиха нашият град най-голямото село!!!
  Очаквам ответен удар!

 49. От ЯСТРЕБ на Mar 19, 2012

  Прочете ли това което ти написах?ОПРЕДЕЛЕН СИ от мен като наблюдател на форума-предполагам ,че в това няма лошо.Ако това е определение за твоята личност

 50. От Кирил на Mar 19, 2012

  Нямах в предвид Ястреб а предишният коментар,писал съм докато Ястреб е публикувал

 51. От друг посетител на Mar 19, 2012

  здрасти,

  преди малко пуснах този коментар:

  “кажи ми нещо:

  - какво не можа да разбереш?
  - защо бързаш да определяш някого, когото изобщо не познаваш?
  - защо сам си противоречиш?”

  защото мисля, че този коментар беше за мен:

  “от посетител на Mar 19, 2012

  ха ха ха ей Софииски малоумник ти за какъв па се за ГОСПОД-БОГ ли се взе.ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ си прочети последното изречение малоумник .Мааааааале дядо господ бая версии има да взема от тука.”

  но май не съм разбрал правилно - извинявайте

  иначе ако сте решили да се заяждате и обиждате това е една игра в която се съревноватат злоба, гняв, мисълта и силата на думите и всичко се цели за да се намери слабо място, по което да се удря.

  поне според мен това ви губите времето от живота и енергията ви, която може да ползвате да създадете нещо или намерите решение за нещо.

  все пак ако съм засегнал някой с нещо - извинявайте. наистина не съм имал това за цел

  всичко най-добро и до скоро

 52. От sisi на Mar 20, 2012

  DO kiril 1vo az ne sam Siska 2ro ami kato si v sofia da ne si pak nai golemia grajdanin az 4e u4a Veterinarna medicina v italia ot 4 godini ne se hvalq i nq plqmpam….. pomislete malko kak se obijdame vzaimno posle za6to balgarite ne gi iskat nikade po sveta za6toto vsi4ki sme edni ovce koito se pod4inqvame na na6ite ov4ari tva e ot men a do kolkoto Histar tova e 4ovek koito e po umen ot vsi4ki vzeti zaedno v tozi sait!

 53. От Приятел на Mar 20, 2012

  За сегашно съжаление, нашия свят се развива с укриване на информация. Това е направено (измислено) преди много години като начало, защото в един етап от тъй нареченото човечество хората са злоупотребили със способностите си. сегашния ни живот е като наказание за това, което е направено преди и повечето хора са като ‘осакатени’.

  но с времето хората се развиват и стигат един етап, в който усещат своите изначални способности, шесто чувство и други способности преди смятани за свръх способности - и това е възможно поради факта, че ще има прилив на енергия която ще ни ‘събуди’ и ‘възстанови’. сега е този момент и

  това е било ясно преди години - знаело се е. и като са го знаели преди години - се е решило от ‘запознати’ да попречат на хората пак да бъдат себе си защото не са искали пак да направят ‘беля’. и как може да стане това? ще се създаде, който ще породи страх и паника в точния момент, ще се опишат нещата от страшната им страна, защото може да има симптоми на природни бедствия и те ще повярват и ще засилят единствено своите негативни емоции, което ще им попречи да получат ‘енергията’ защото ще бъдат затворени за нея

  неприятното е най-много, че хората са развили това което им е останало а именно чувството за насита и разбирането, че придобиването на метериални блага подобрява духовния живот.

  цялата истерия около страха и паниката е една изопъчена истина. от друга страна съкровените практики и думи са вече силно опетнени и осквернени. цялата картина не се гледа в момента от реалната й светлина, защото не се гледа с ‘правилните или развити’ сетива.

  аз вярвам в промяната, която ще се случи в бъдеще, защото сегашните поколения копнеят за нея - те я създават. и нека го направим по най-добрия начин

 54. От nadezhda на Mar 20, 2012

  DAAAA…NA ZEMYATA SME ZA DA IZKYPIM GRESCHKITE SI I DA STRADAME
  ..PROMYANA STE IMA.”BOGATITE STE STANAT PO BOGATI A BEDNITE OSTE PO BEDNI”STE IMA SAMO DVE KLASI.//BOGATI I ROBI//MNOGO E PLASCHESTO DA ZNAESCH ISTINATA
  .XUBAVOTO E EDNO
  //SLED SMARTA -VSICKI SME RAVNI//GOLI SME DOSCHLI NA BYAL SVYAT-GOLI SI OTIBAME
  GALKO ZA DEZATA I MLADITE .
  .

 55. От nadezhda на Mar 20, 2012

  DO LIUBOMIR:SAGELYAVAM CE NYAMAM KIRILIZA.DOBRE E CE IMA ZAKONI I SE SPAZVAT

 56. От Кирил на Mar 20, 2012

  Еми написала си се Sisi,как искаш да се обърна към тебе?Главния проблем на нас българите е,че не зачитаме нашето,родното,всички кадърни хора бягат от тук,а в чужбина не е по-лесно!Ако спре това изселване,България доста бързо ще се стабилизира и ще мине към средното европейско ниво,моето мнение е,че изобщо не трябваше да влизаме в европейския съюз,нито трябва да приемаме еврото.Доста мой познати се върнаха от различни държави,защото колкото и да са кадърни,те са на чужда територия,никой Американец или Германец,няма да изгони свой сънародник,заради който и да е чужденец.Само че ние тук ги прегръщаме в обятията си,че даже и Турците.Сиси аз не плюя по Българите,аз съм от малкото хора,които се радват за хора прославили България,като Стоичков,Бербатов и др.известни наши спортисти,да не говорим за великите Българи от нашата история.Ако хора,като на пример Джон Атанасов,бяха останали в България,таланти от почти всяка сфера на изкуството и доста спортисти,нашата държава щеше да е една от най-великите,такава каквато е била!Офффффф,това е друга тема,ама ако си отишла там само за да учиш,ще е добре.
  Другите държави не ни искат точно за това,само се натискаме да сме там,в Европа,ние сме в Европа по-рано от всяка друга държава,ако гледахме за нас,ние да сме добре,може би те щяха да учат нашия език,а не ние техния!Хистарчооооооо,аре напиши нещо бе,домъчня ми за теб.Стивън Спилбърг е аматьор,изобщо не знае що е то научна фантастика!!! А ти приятелю(приятел) си един от малкото,които са дали някакъв по-смислен коментар! ХИСТАРЧОООООО,има няколко теории за създаването на света и произхода на човека,ДА,може,една от теориите гласи,че нашето ДНК е дошло от космоса и че ние сме пришълците,тази теория е факт!Както и тази на Дарвин за еволюцията!НО аз нямам търпение да се запозная с този “HISTER-HI-STAR”,а фантасмагориите,които пишеш за някви времепади и занулявания на ядрата и как се движело НЛОто,са смешни и абсурдни.Като си толкова умен и разбиращ,що не отидеш в Церн да ги светнеш малко хората,ти кой си и как стоят нещата във вселената!

 57. От ЯСТРЕБ на Mar 20, 2012

  Нали знаете вицовете за ада и казана на българите.До нашия казан дяволите играели карти и нямало нужда да на ръгат с ръжена -всеки дьрпал другия надолу.Е няма откачане. Иначе всички сте прави, кой по малко кой повече,вече маи е време да вземем да бутаме нагоре.Викам първо да се намерим из катрана,пък да се видим кои сме останали в казана и да решим,какво може да направим ?

 58. От sisi на Mar 20, 2012

  do Kiril kakvo iska6 da kaje6 ako samo u4a 6te e dobre???? ne mislq da pribegna do prostituirane mislq 4e slet kato roditelite mi mogat da si pozvolqt obrazovanieto mi v 4ujbina ne sam li6ena ot ni6to ne e li taka????

 59. От Кирил на Mar 20, 2012

  Хахахаха Сиси не ме разбра правилно,имах в предвид да се върнеш в България,изобщо не съм си и помислял за друго!

 60. От nadezhda на Mar 20, 2012

  do sisi:v koi grad ucisc sise

 61. От sisi на Mar 21, 2012

  do nadezhda: vav Pisa sam za6to da ne si i ti v Italia?? 6te se radvam da se zapoznaq s o6te balgari a tuk sa mnogo:)Do :Kiril ami qvno ne se izrazqva6 dobre no neka ne zanimavame horata s na6ite gluposti te vlizat tuk za da 4etat gore napisanoto a ne na6ite komentari :)) cazzo!

 62. От Кирил на Mar 21, 2012

  Еее добре,то ситуацията в България е по-важна от измислиците за 2012,както и да е.Може ли да ми кажеш какво значи cazzo?Чисто любопитство!Вярно,отклоних се от темата,ама какво повече може да се каже за тази дата?Ааааа сетих се кой може да напише още нещо интересно,Хистарчоооо!хихихи Много скучно без тебе,ние го обърнахме на чат!хахахахахаха
  “asl pls”-хахахахахахаха

 63. От ЯСТРЕБ на Mar 21, 2012

  до КИРИЛ.ТоЯ човек дето тъи упорито го викаш те е игнорирал.Казвам ти го защото сме колеги, и по моя лична преценка не може да отговори на нито едно определение които му преписваш.Аз съм щастлив че го познавам тоя човек.По голям съм от него като години обаче съм като бубушок в главата/като начин на мислене/Средата в която работим позволява да водим разговори на тая тема.Един ден докато си “чукахме”главите с един телевизор ми заби два въпроса.1/Кой сглобява образа на човека и как съм бил дошъл на земята?Е няма да ти казвам отговорите но се почуствах много тъпо като чух отговорите.В старанието да дам умни отговор съм му наприказвал куп глупости.Това което знам са общи неща но ми е казвал, че това/пирамидите/било визитната картичка на някого който имал лице на светлина и това не било нашето слънце.От него знам че това което движело еволюцията на живота на Земята било звезда.Това което пише ако излезе извън страната ще стопи лагерите на доста учени по земята.Аз ще бъда първия дето ще вика-БУЛГАР когато това нещо излезе на вън-ако го пусне.И хората знаели само че твореца/БОГ//бил светлина и нищо друго.Той казва нещо за народа ни, че бил като програма за оцеляване и към момента била деактивирана.Всеки българин се държал като отделен файл от тази програма.Като се замислим маи е така-ние не можем да работим в екип.Няма да ти отговори Киро.

 64. От sisi на Mar 21, 2012

  Ne moga da go napi6a tuk ;) moje da 4etat deca!!!!! prosto izras :)dai face…… tuk se obarna na 4at :P

 65. От nadezhda на Mar 21, 2012

  do SISI:UNIVERSITA”DI PISA -FAC.DI AGRARIA,NA via del BORGHETTO- TAM LI UCISC
  ZNAESC LI ONYA DEN PLATIX ZA IMUNIZAZIA I REAMYNIZAZIA NA KOTKATA SI 140 £.
  ne se yadosvai na KIRIL toi si pravi maitap.
  da i az sam v Pisa-OT 6 godini

 66. От nadezhda на Mar 21, 2012

  sega i az iskam da pitam nesto

  kazvat che proslovutata X-PLANETA SE VIGDALA ZAD SLANZETO .DAGE IMA I SNIMKI
  POSLE KAZVAT CE VECER SE VIGDALA KATO YARKA 4ERVENO -ORANGEVA TO4KA V NEBETO
  …E STOM E ZAD SLANZETO KAK SE VIGDA NOSTEM
  OBYASNETE MI
  DAVAXA KOORDINATI KADE SE NAMIRA I AZ OT LIUBOPITSTVO POTARSIX V GOOGLE EARTH.
  4ESTNO —NISTO NYAMA V TOCKATA NA KOORDINATITE.
  PREDI VREME UMNIZITE BYAXA IZ4ISLILI 4E EDIN SATELIT STYAL DA PADNE V ITALIA -TOSKANA DAGE BYAXA KAZALI PO TELEVIZIATA XORATA DA NE IZLIZAT
  I AKO PADNE V BLIZIST DA NE GO DOKOSVAT.TOI PAK ZE CE PADNA V AMERIKA
  ABE TE NE MOGAXA DA IZ4ISLYT TRAEKTORIATA NA NESTO DETO SE VIGDA ,KAK RESCHIXA 4E STE NI BLASNE NIBIRU.ILI AZ SAM IZPROSTYALA V ITALIA ILI NYAKOI NLAGE MNOGO YAKO

 67. От ЯСТРЕБ на Mar 22, 2012

  Надежда ако питането ти е до мен ще споделя това което знам.Ако изобщо мога да говоря за някакво знание.Чел съм туицък-онуицък за тази планета, ама от теб чувам за втори път за мен за нейното място.Същото нещо ми е споменавал и колегата преди пет шест години.Не знам от де го бе измътил, ама и той казва че имало вариант в орбитата на земята да обикаляла и друга планета-даже е сигурен че е там.Споменаваше същото, че слънцето можело да пречи да я видим-била даже и по голяма.Ти ме накара да се замисля по въпроса.Стига питането ти да е било до мен. А че ни праят на аборигени, то туй едно на ръка.Колегата лансираше предположение че това е планетата на Анунаките-можело само да гадаем дали е истина това.Съжалявам че го няма.Една дама от БАН се бе изказала че науката се била доказала че правели неверни заключения за много неща-не ме учудва.

 68. От sisi на Mar 22, 2012

  do nadezhda….. koi babor si?? imashli facebook ???

 69. От nadezhda на Mar 22, 2012

  do sisi :mnogo dart nabor sam dete
  nooo.imam fecebook

 70. От nadezhda на Mar 22, 2012

  do yastreb -izvinyavam se za latinizata!!!!
  gledax nyakakvo video ce v yaponia i rusia se vigdalo vtoro slanze i se predpolagalo ce e tazi planeta-X.NO POSLE OPROVERGAXA 4E E MANIPULAZIA S KAMERA I SVETLINNO OTRAGENIE.
  4ETOX CE E PLANETATA NA ANUNAKITE.POSLE 4E IMALO ZAD NEYA FLOTOLIYA IZVANZEMNI KORABI-PRIKRIVASTI SE ZAD NEYA
  ….TOVA ME OZADA4I -OT KOGO SE PRIKRIVAT -OT NAS LI?
  PREDSKAZANIATA SA 4E IMAME 10 PLANETI-NAYAVE SA 9.AKO 10-TATA PLANETA E TAZI I SE DVIGI V ELIPSOVIDNA ORBITA,NA OPREDELENI PERIODI MINAVA POKRAI ZEMYATA.
  KAZVAT 4E E MINAVALA I DRUG PAT BEZ DA OSTAVYA PROBLEMI .
  IZCETOX DOSTA INFORMAZIA ZA PROSLOVUTATA PLANETA.VSYAKO NOVO DOKAZATELSTVO UBIVA PREDNOTO A NASA NAPRAVO OTRI4A SASTESTVUVANETO NA PLANETATA.MA TE SA NAI LAGLIVOTO PLEME.
  KOLKOTO DO RELIGIATA ,VSE SAM SE 4UDELA KAK IMA XORA DETO SA MNOGO ,AMA MNOGO VYARVASTI.V NEBETO SE YAVAVALI OBRAZI I TEM PODOBNI.SLED KATO PROCETOX 4E ZEMETRESENIETO V YAPONIA E SAZDADENO UMISCLENNO /OPREDELYAT GO KATO VOINA MEGDU MASONITE ZA DA SE NAMALI POPOLAZIATA/VECE NISTO NE ME O4UDVA
  NE ISKAM DA OTRICAM BOGA.NO I TOI E KAZAL “AKO VI KAGAT CE SAM V PUSTINYATA -NE VYARVAITE”
  AZ SAM V ITALIA,GLAVATA NA ZARKVATA E VATIKANA-E PITAM SE ZASTO SEGA SE VODI RAZSLEDVANE NA VATIKANA ZA PEDOFILIA I SA NAMERENI TRUPOVE NA DE4IZA ZAROVENI V DVORA NA ZARKVATA.NALI TE SA NI DUXOVNITE VODACI.PREDI 2 GODINI EDIN POP PRAVIL PORNO SNIMKI V DEZKA YASLA….E ZA KVO GOBORIM SEGA.XORATA SA KATO KONE S KAPAZI
  ,KAZAXA CE GOSPOD STE UNOSTOGI SVETA I VSICKI STANAXA VYARVASTI.
  AZ TRYBVA DA VYRVAM NAI MNOGO-STOTO SAM PODENA NA 25.12 -ROGDESTVO XRISTOVO.PAK SAM I DARTA GENA-TRYBVA DA SE DARGA ZA RAKATA NA GOSPOD-NO…NESTO NE SE POLU4AVA.
  .
  … OTDAVNA NE BYAX SE SMYALA OT SARZE.BLAGODARYA TI ZA KOKOSCHATA STALBI4KA-MNOGO MI DOPADNA

 71. От Пешо на Mar 23, 2012

  Аз съм Кирил!Ястреб,я виж колко е лесно да си смениш името!Аз как да съм сигурен,че ти не си ХИСТАР-HISTAR и как нямаш по-стари коментари?!Изведнъж Хистарчо изчезна,той не пише нищо…а аз толкоооова страдам,хахахахаха. Кажи как да не си го помисля?Може и да бъркам,но и да съм прав и да не съм,ти естествено ще кажеш,че не съм!
  Сиси,честно казано не бих си написал фейса тук,не че имам нещо против теб,ама такива луди като Хистар,само във фейса ми трябват!Ястреб и ти не знаеш какво пишеш! Първо:ако има такава планета(а то няма) и както се казва,че била колкото Слънцето,тя неизбежно ще се вижда (снимките в нета за две Слънца са елементарен фотографски трик) както през деня,така и през нощта.Второ:Няма как едно тяло (без значение от размера) да е в орбитата на земята и в същото време Слънцето да го скрива (Луната е в такава орбита и е точно обратното-тя скрива Слънцето) !Трето:ако има каквато и да е планета с каквито и да е размери,тя неизбежно ще има някаква орбита по която да се движи,което означава,че ще се вижда всеки път на различно място в небето,а не както снимките в нета-само до самото слънце,което както казах е просто трик!Четвърто:ако толкова харесвате тази тема,колко от вас гледат през нощта Венера и Марс,виждат се доста добре,макар че са по-малки от Земята,тази Нибиру,ако е толкова близо до нас,няма как да не се вижда!Пето:такъв огромен обект няма как да не повлияе на орбитата на планетите,че дори и на Слънцето,по някакъв начин.Ако наистина приближава такъв гигант,щяхме да усетим близостта му доста отдавна.Да продължавам ли? Шесто:всяка малко по-голяма планета има спътник,поне един.Такъв гигант,трябва да има поне дузина спътници с размерите на Земята,май и тях никой не ги вижда!Седмо:НАСА не са единствени-само колко любителски телескопи има по света,знаете ли?Странно никой нищо не е видял до сега(саааамооо Хистарчо знае хахахаха)
  Сиси,ако искаш,по-добре скайп,пък от там във фейса.Тоооо няма кой знае какъв смисъл,но все пак си Българка в чужда държава,така че може!Да не се изкажа пак погрешно-все пак не се познаваме!
  Евалаааа Надежда,един здравомислещ!Най-сетне!Аз уважавам всяка една религия,нищо ,че съм абсолютен антихрист!Като са толкова отдадени на Бог,защо вместо да ми се разкарват с последни модели Линкълн,не помогнат на някой дом за деца или нещо такова.Ааааа аз знам защо,хахахахах те се молят за тях хахахахха,деееева и свинете деееева,те станаха едни от най-големите измамници.Всяка една религия учи на доброта на честност,на щедрост и т.н.,но не е задължително да вярваш в Бог,за да си добър човек.Достатъчно е да вярваш на себе си,аз съм точно такъв!

 72. От sisityyyyyyyyyyy на Mar 23, 2012

  Do kiril … prestani da se podigrava6 na Histar ……. 4oveka znae kakvo govori qvno e mnogo po zapoznat sas ne6ta ot vsi4ki nas….. ami zamislil li si se ako tozi 4ovek e edin ot decata indigo??? ili kakto gi nari4at kristalnite deca……..moqt savet e da pomisli6… e-m chopitu@abv.bg

 73. От ЯСТРЕБ на Mar 23, 2012

  Авее КИРО ли си Пешо ли си не та знам кои си.Ама малко по горе ти е написано от мен нещо за него.Не представляваш интерес за него.Туй че писал няколко пъти на този форум съвсем не означава че го вълнува.Човека изобщо не е в страната, а пък ти си вярвай в квот искаш.И на мен не са ми ясни много неща, но казвах тва което съм чувал от него.Мен не ме тревожът твоите мераци.КООМПИТЕРАА от който пиша зад него сядат оше четирима такива като мен.Не четеш внимателно .Не си човека на когото да дължа някакви обяснения

 74. От ЯСТРЕБ на Mar 23, 2012

  До.SISI.Разбрах че си в Италия.Имам гореща молба-не изписвай повече думата която означава “звезда на по високо ниво”.Аз дори не го правя въпреки че съм и колега.ЯСТРЕБА. ТЯ притежава достатъчно мощ и разум.Остави го да свърши мръсната.

 75. От sisityyyyyyyyyyy на Mar 23, 2012

  Do qstreb ili az sam glupava ili ti ne moja da se izrazi6 dobre :D ne6to ne mojah da razbera molbata ti izvinime naistina no mai tuk sam izprostqla :D:D:D

 76. От Кирил на Mar 24, 2012

  Хахахаха да,може да е дете индиго, може и по вода да ходи,де да знаеш,абе Сиси,учиш медицина,защо ги плямпаш тези глупости!По-добре да вярвам в дядо Коледа,отколкото в всички тези приказки на Хистарчо и Ястреб,за които съм почти сигурен,че са един и същи човек!Ххахахаха,какво щяло да стане,ако това стигне до ушите на учените?Ееееййййй вие за най-умните ли се взехте бееее?Кво може да стане-влизате в лудницата и това е!Тя, простотията,ходи по хората,не по животните,проблема е че ние се опитваме да мислим.Аз не мисля,гледам факти и доказателства,пред които всички измислици за богове,магии,предсказания,извънземни и др.подобни,трябва да замълчат.Има две неща,които могат да унищожат Земята,ние(хората) и Слънцето.Истинското Слънце,звездата,която ни топли,не твоето измислено(Хистарчо),което ти е само в тъпата кратуна.Има и още нещо,освен фактите и доказателствата-ЛОГИКА!Когато тя липсва значи нещо не е на ред.Във вашите приказки няма грам логика.Знаете ли какво се оказа за ВЕЛИКАТА плащеница-въглероден анализ доказа,че е подправена!Оказа се,че не е толкова стара,колкото трябва да бъде.Резултатите показаха дата,някъде около 10-11 век.Кой я е подправил ли?Е такива ненормални фанатици като вас!!!Въглеродният анализ е изключително точен,там няма грешка!
  Сиси,този имел твой ли е?Нямам нищо против,ако искаш ще се видим във фейса.
  …иии ще се подигравам колкото си искам!!!хахахаха:)

 77. От Кирил на Mar 24, 2012

  Ааааа,видях какво означава “cazzo”-доста значения има този израз!:)))

 78. От sisityyyyyyyyyyy на Mar 25, 2012

  Do kiril az mislq pove4e da ne pi6a tuk ti si tolkova glupav :))) i ne obrazovan qvno ne obi4a6 da 4ete6 ,…pogledni faktite i vsi4ko stranno koeto se slu4va obarni vnimanie ……bili mi kazal zna4enieto na izraza cazzo kakvo ti prevede 4i4o google??? ne sam saglasna 4e ima nqkolko zna4eniq tuk gre6i6!!!!!!i kakvo kato u4a medicina??? tova ne me pravi po umna ot teb ili ot koito i da bilo pak i ne mojah da razbera veterinarnata medicina kakvo ob6to ima sas vselenata i promenite koito ni predstoqt??? spored men si na 15 godini i v momenta si 4e6e6 ezika ……… moje i da gre6a ne moga da dokaja ni6to no kazvam tova koeto sam 4ela koeto sam nau4ila interesuvame i za tova 4eta :)))) taka4e imam pravo na mnenie v svobodna darjava se namiram :) no neka pove4e da ne spomenava6 imeto mi :))))) tova e ot men vsi4ko hubavo …..:)))

 79. От Павлин на Mar 26, 2012

  Абе ква е тая простотия тук??? Защо трябва да чета всичките слабоумни коментари докато търся нещо полезно за мен??? А?!?! Я отидете малко да почетете какво е шизофрения, изкривяване на личността, липса на самочувствие и други подобни. Вие много добре знаете за кой имам в предвид! Ако вие ще сте хората на новото време нещо не виждам разлика с идиотите дето се бият кой футболен отбор е по-силен! Ааа, не мерси! Има ли тук някой дето да публикува нещо полезно????????? Тъпа работа

 80. От ЯСТРЕБ на Mar 27, 2012

  Е Е странно нещо сме ние.От дяда си знам, че човека не е книга да го отвориш и прочетеш.Добре би било поне да споменеш пък кво точно те интересе.А за мен тва са мислите на нас от старото време за новото, ама колко ново не се знае?А тва дето се трепят като магарета заради топка е глупаво, ама така си го разбират.Сигурно им харесва да ходят надрани и потрошени.Не осъзнати садо- мазо. По темата мога само да спомена едно- или Земята е много голяма, или ние сме много малки, или мераците ни са твърде големи.

 81. От Кирил на Mar 27, 2012

  Побойници и хулигани,измежду запалянковците,на Футболните отбори,има навсякъде.Лошото е,че тук в България ги допускат до стадионите и един нормален фен не може да отиде там,защото си рискува здравето и живота!Нито футболът,нито която и да е игра не е глупава,Яастреб,глупавото е,че спортът се превърна в бизнес!

 82. От nadezhda на Mar 27, 2012

  NYAKOI 4EL LI E TOVA …
  http://taini.alle.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

 83. От Сержо на Apr 17, 2012

  Прочетох всичко от началото…”От Дами на Sep 29, 2007″…до..”От nadezhda на Mar 27, 2012″.. На 90% съм съгласен с това,което споделя Кирил! За слово “ИЗЛИВАНИЯТА” на; “hristoTIGARA”; “brad john” или “ttaat” -”НЯМАМ ДУМИ”, нито по отношение на правописа, нито по словореда и нито по постройката на изреченията….

  - По отношение на “ПИСАНИЯТА” на “ХИСТАР-HISTAR” и “ЯСТРЕБ”, (за които аз също мисля , че са едно и също лице), това е една;-”еквилибристика”, “вариация” и “пермутация” с думи и изрази, които в смислово съчетание в крайна сметка не означават нищо (или почти нищо). Опитите им да обединят и “обяснят” материално съществуващи неща,с душевни такива ,-НЕ СА СПОЛУЧЛИВИ !!! Не мога да се съглася с тези Ви обяснения за ВРЕМЕТО, ПРОСТАНСТВОТО и за “ГРАВИТАЦИЯТА” г-да …”ХИСТАР-HISTAR” и “ЯСТРЕБ”..: …”Времето е в основата на загадката-ГРАВИТАЦИЯ.Учените по Земята ВИ обесняват света с дума която не проумяват.Техните обеснения звучат горе-долу така-Намирате се на водопад,слагате си ръката под пропадащата вода и ВИ КАЗВАТ-ВИДЕТЕ ЛИ КАМАНИТЕ НА ДЪНОТО ВИ ПРЕТЕГЛЯТ.Немогат да видят,че на пътя на водата има отвор-дупка-пропадане.Човечеството е раждало много умни неща,НО ПРЕОБЛАДАВАТ глупавите неща.Ето ви една такава глупост .Земята е 4-ри ядрена с-ма.Ядрата зануляват време-пространството следствие на което има пропадане на същото към тях.Вашите тела биват повличани към тази нулева зона, следствие на този ВРЕМЕПАД ВИЕ ТЕЖИТЕ на планетата ЗЕМЯ “….
  Уважаеми господа,първите налични сведения за АНТИГРАВИТАЦИОННИ тела ,са от времето на Хитлер (вижте и си изтеглете това от Замунда : “Nazi UFO Conspiracy / Нацистките летящи чинии (2008)”. А, той,-Хитлер е издирил и из-взел най-стари папируси и ръкописи от НАЙ-СТАРИТЕ народи от цял свят (Индия,Китай,Иран(Персия) и т.н. 1938-1942,’3-та година (има го в друг документален филм за онова време в Замунда)
  Октомври или Ноември 1947г. Американска ескадра от 9 кораба потегля в посока към Антрактида. В посоката на изчезнали през 1944 и 1945г.-две или три групи немски цивилни кораби ескортирани с военни и подводници …На няколко стотин мили от мястото където за последно са засичани от авиацията немските кораби, срещу американската ескадра от водата изневиделица “излитат” дисковидни тела с диаметър около Ф 60-70см., които се “стрелкат” и режат , антени , мачти, командни мостици и дори самите корпуси на плавателните съдове. Скоростта им е изключително висока и въпреки това, кино операторите, които се намират на командните мостици са успели да ги заснемат (има го в документалния филм в Замунда).
  Офанзивата трае само 20мин. и доколкото си спомням в САЩ се завръщат само два кораба от цялата флотилия. (Във филма се посочват имената на адмирала, капитаните,дати,часове, минути и т.н…..
  Всичко по-горе Ви го “довеждам” до ВАША информация, защото не можах да разбера “двамата” господа (Ястреб и еди-кой си) , какво искаха да ми обяснят с :…..” Този принцип е във основата на движение но UFOS-НЛО.Зануляваики времето около себе си правят пробив във пространството “.и т.н.,и т.н…. МНОГО УМНО КАЗАНО !?!?!? , но на мен ми звучи - БЕЗ СМИСЪЛ!
  Не бих искал да Ви информирам за “вида” на висшите образования, които имам ,но моето мнение МИЛИ ДЕЦА, е че МАЛКО ЧЕТЕТЕ !
  На “sisityyyyyyyyyyy” ще кажа, че е по добре да си кореспондира с Кирил, кoйто е далеч по-УМЕН, от колкото (някои други хора) и от колкото предполага (макар, че и той има пропуски), но предполагам ,че момчето е младо и ако запази амбицията си да се самообразова виждам Надежда ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

  ПИСАНИЯ , КАТО …..” Много ясновидци заявяват,че края тръгва от България и са прави.Нямате представа КОЙ ви пише.Говоря и пиша на ВАШИЯ ЕЗИК.”….
  И …..”Виждам,че си избързал в своята мисЪл и като правило не изневири на факта-БЪЛТАРИН”…..
  И….” АЗ както и твое ВЕЛИЧИЕ -СЪДИЯТА сме затворени в лудницата-БЪЛГАРИЯ”… -
  -АМИ ГОСПОДИНЕ, ВЗЕМЕТЕ СЕ “ВЪЗДИГНЕТЕ” и НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА БОГ ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ, С НЕЩО НА НЯКОГО ДА ПОМАГАТЕ… С какво ? -със сила, да преодолее НЕДОИМЪКА,….да повярва в Христос,или в АЛАХ или Буда…

 84. От Кирил на Apr 18, 2012

  Стиииига бе,не мога да повярвам-един здравомислещ човек(всъщност-не си само ти де)!Човек,който гледа факти и събития от историята,а не чете фантастични романи!Е и на мен надеждата ми беше в Сиси,ама тя реши,че аз съм глупакът,ама нищо де.Не съм гледал това клипче,за което писа,ще си го пусна след малко.М/у другото-някой заслушвал ли се е,какво пее Джон Ленън в една песен-”Imagine”!Войните се водят по две причини-ПАРИ и РЕЛИГИЯ!Ако ги нямаше тях,светът щеше да е едно по-добро място!Дали съм млад или не-не знам.На 28г. съм-за някои да,за някои не.За теб,Сержо,може би съм млад или поне така ми се струва!
  Сиси,каза да не споменавам името и,ама ще си позволя,само да поясна нещо.Медицината,Сиси(без значение ветеринарна или не),тотално отхвърля всички тези измишльотини за разни магии,деца-индиго,пророчества и тн.За това те питах защо пишеш такива неща,след като учиш медицина!Само фактът,че от доста време никой не е споменавал датата 21.12.2012г.,говори само едно-това са пълни глупости,ясно е,че нищо няма да се случи!По-добре да коментираме неща,които могат да помогнат на някой от нас или на държавата като цяло!

 85. От ЯСТРЕБ на Apr 19, 2012

  до СЕРЖО.Серго ти правиш най лесното-изразяваш несъгласие без аргументация.Простите неща се разбирали най трудно.Бащата на съвременната космонавтика не е бил накичен с титли и звания, а е бил селски учител живеещ в мизерия.Същия е бил обявен за “луд’от тогавашната руска академична гилдия.СЪЩАТА история е пък с братята направели ПЪРВИЯ полет със самолет.Цялата тогавашна научна мисъл се е провалила с опитите си да литне.Инженерната мисъл е претърпяла крах на тая тема за времето си .ААА като гледам и ТИ нищо не казваш .Голям процент от твоето изказване са цитати на определен човек,който явно те е подразнил с нещо.Имаш ли смислено обяснение на факта, че галактиките вместо да се забавят те се ускоряват.НЕ знам дали ти е известно,но теорията на астрономите нещо не я бива в опита да обясни този факт.Теорията им за Големия взрив издиша.А помогни им на тия хора да научат истината-ако разбира се я знаеш.Тия филмчета на вермахта за дисковите апарати са нещо много старо за мен, и не представляват интерес за мен като цяло, затова няма и да ги коментирам тук.Ама ми е ясно едно, правели са хората имали са го,ние нищо не правим и нямаме.Все чакаме някой да ни оправя, ееее само гювентиите чакат да бъдат оправени и да им се дава всичко на тепсия.Сержо…моите уважения към твоето образование, но не това те прави умен за хората.Моят компютър може да притежава половината Александрийска библиотека ала това не го прави по умен мен.Много хора са объркали своята начетеност с това да изглеждат умни в очите на другите.Самите учени си го казват това нещо.Нещата са много прости, но се изказват сложно за да изглеждат умно.Ако не си присъствал на такива откровения,то аз съм бил с такъв човек.Аз също съм с образование, но не виждам здрав смисъл в такова парадиране.Не образованието прави човека ЧОВЕК.И 20 ВИСШИ да имам, ако съм простак, простак си оставам, независимо от ценза който имам в това общество.Ще ти кажа и нещо друго-Самият директор на НАСА казва с голямо ,болка’че имат около 20 000 човека персонал, на които им се плаща за да решават проблемите на корабите им,а получават решенията на същите, от хора дърводелци,ел техници ,водопроводчици и др нямащи нищо общо с тяхната работа.А ти си опрял до запетаята.Защо се страхувате да бъдете различни,защо ви е страх да споделяте своите тези-хипотези.Не знам кой е детето?Възрастта не е критерии за големината и зрелостта на един човек .Много живял, ала нищо не разбрал.Колкото пъти съм гледал филми на темата за” Големия взрив “винаги съм се сещал за колегата, тоя дето тъй много ви мъчи.Защо?Защото според него взривът още не се е състоял, и всичко е в първичната искра към момента.Затова галактиките се ускоряват все повече-взривът е започнал, но не е приключил за ВСЕЛЕНАТА.Такава ЕРЕТИЧНА мисъл и през ум не им минава на научните среди в тази област, но обяснява това ускорение на галактиките.Та същия успя да ми го обясни а науката НЕ.До сега го знаехме 4-5 сега ще го знаят повече, малкия отговор на големия ВЪПРОС.Ето така ще помагаме на народа си -като отговаряме на света на големите му въпроси.Но Киро, и аз имам известни резерви относно тия дати и години-като се намерим в казана с катрана мооооЖее да видим ,че сме хора и на всичко отгоре и живи.

 86. От X-lait на May 5, 2012

  do Кирил на Mar 11, 2012 izviniavai ce ti pisha tolkova kasno za izmestvaneto na polusite tova e fakt i e dokazano za poslednite 5godini sa se premestili s 280 km a za izminalite 150god sa se mesteli s 2- do 3 metra tova e loshoto i ne se vpriaga na dogadkite v foroma ce gledam mnogo sa te napadnali

 87. От Кирил на May 6, 2012

  Ееееее ти пък,чак се извиняваш! Не знам до колко това е проблем,може би най-много влияе на транспорта(въздушен и морски),мигриращите животни също се ориентират по магнитните полюси(ако щъркелите започнат да отлитат на север не знам хахахахахаха). Около седмица,след като прочетох коментара ти,случайно хванах едно предаване по Дискавъри,там казаха,че всеки ден полюсите се измествали с по 5-10км. в различни посоки и че имало много фактории за това-как точно и с колко ще се промени позицията им от предходния ден или седмица.Също така казаха,че като цяло това не е голям проблем-за самите полюси,само по себе си изместването не е опасно за земята,най-много да обърка някои животни,за техниката не е проблем! Големият въпрос е-какво причинява това изместване? За сега единственият заподозрян(реален) е Слънцето!
  А за друготоооо,не ми пука,само мога да им се смея на смехориите,които пишат!

 88. От Кирил на May 6, 2012

  М/у другото,честит празник на всички!

 89. От X-lait на May 6, 2012

  kvoto ida stane vsicki sme v kupa ;-):-P:-D taka ce glavata gore i da ne vi puka loshoto e za malcuganite a men licno mngo me plashat zemetreseniata B-)

 90. От silviq на May 22, 2012

  boje boje kakvo be6e tova nokoga ne sam prejivqvala talova ne6o takav strah imam dete na 1 godinka i me be6e strah za jivota mu da ne padne na nas za6oto jiveem v edna saboretina na kvartira strahmee da se pribera v staqa imam 4ustvoto 4e ima zemetresene da li 6e se povtori dano da ne se povtori molq se. baba vanga be6e prava 4e 2012g. e kraq da le e taka samo vremeto 6e pokaje.

 91. От sisityyyyyyyyyyy на May 23, 2012

  Do silviq… Ne se pritesnqvai mili4ka razbiramte otli4no men sa6to me e strah …. 6teti kaja samo edno vqrvai v sebe si i badi podgotvena psihi4eski za golemi promeni v jivotati :)))) pregra6tam teb i detenceto ti leka ve4er…

 92. От Красимир на Jun 5, 2012

  Виждам че спора и притесненията не са отминали за “настъпването за края на света”. Край няма да има - ще има “доработки”. Мислите ли че тези които са създали света такъв какъвто е, в частност хората, ще го погубят така? Има неща на Земята за които ние хората незнаем по вина на ХОРА. Но тези ХОРА не са управлявани от хора, като нас,а от “ДРУГИ СЪЩЕСТВА”. Те живеят ТУК на Земята и ние сме експеримент за тях, който трябва да достигне определено ниво на развитие.
  Като се има педвид някои научни заключения, като “Човек използва от 3 до 5% от мозъка си”,не си ли задавате въпроса - за какво е другата част, като не я ползваме? Кой я е заключил и какво ще е ако я отключим? Явно има нива на достъп до които трябва да стигнем сами. Има и нива които ги отключва ДРУГ. Не си мислете че света ще свърши с погром - по скоро ще е преминаване на по високо ниво - света няма да е такъв какъвто го виждаме сега.
  Надявам се да е по добър и чист душевно. Поздрави!

 93. От Кирил на Jun 6, 2012

  Поздрави и на теб,Краси,съгласен съм само с последното ти изречение!!! За изказването ти,че някоя друга,по-висша сила ни управлява,няма да кажа нищо! Мисли си каквото искаш!Но ще ти кажа за човешкия мозък-никой не ни е “заключил” мозъка или да не ни позволява да мислим! Това за три до пет процента,което си написал-става въпрос за това,че човек не може да използва по-голяма част от него едновременно,не може да прави няколко неща на куп - както трябва!!! Например-пилотът от F1 не може хем да е съсредоточен върху състезанието,хем да се кара с жена си по телефона!!! Сещаш ли се!!! Целият мозък работи,просто не можем в даден момент да правим много неща на куп! Чувал ли си за Наполеон!? Всеки от нас(предполагам) се е опитвал с едната си ръка да прави кръгови движения в/у челото си,а с другата-движения нагоре-надолу върху корема или гърдите си!!! ДА,от време на време се получава,но не винаги, понякога и от няколко опита-двете ръце правят еднакви движения,особено при децата!!!
  Примерът с пилота е по-удачен,той или трябва да игнорира жена си или неизбежно ще катастрофира,това се има предвид,когато пилотът се състезава той използва най-много пет,шест процента от мозъка си,не защото някой си,е заключил другите,те си работят,но в други ситуации,просто отделните центрове в мозъка не могат да работят едновременно! Точно Ти,в точно този момент,ако се опитваш да разбереш какво искам да ти кажа,а някой отстрани ти разказва виц-може и да не се засмееш на анекдота!!! Схващаш ли!? :)

 94. От Красимир на Jun 10, 2012

  Здравей Кирчо!
  Използването на % от мозъка не се състои в това за което пишеш по простата причина, че гениите използват около 6-7% от мозъка си. Престави си само ако можеш да използваш за няколко минути например 10% от ресурса. Процента е във възможностите, не в действията.

 95. От Кирил на Jun 11, 2012

  Може би не го обяснявам правилно! :) Вярно е,че капацитетът на нашия мозък е много по-голям! Но това не означава,че по-голямата част от него изобщо не функционира! Той е разделен на различни центрове,които отговарят за различни действия,емоции,мисли,спомени,чувства,разсъждавания
  ,концентрация и тн! Просто тези центрове не могат да работят заедно в един и същи момент! Ако компютърът(примерно)приемем,че е нашият мозък-това означава,че ако се ровим в нета,той няма да може да прави нищо друго,ако пуснем някоя игра и искаме да влезнем в интернет или да си пуснем музика,пак няма да стане!!! Трябва да спрем играта и тогава да го накараме,да направи нещо друго!Мозъкът работи точно така-ако един математик решава някаква много сложна задача,той,същевременно с това няма как да си мисли-довечера кой точно филм да гледа или каквото и да е друго!!!Просто мозъкът ни не може да работи на няколко фронта едновременно!!! Пак казвам-прав си,че той има много по-големи възможности,но не си прав,че голяма част от него изобщо не се използва! Напротив,всички,така наречени центрове-работят,но не можем да ги използваме на куп,а поотделно!Помисли-ако ти играеш на любимата си игра(белот,ако играеш карти,шах,футбол,компютърна игра или каквото и да е)и в същото време(докато играеш)се опиташ да решиш някоя задача или да наизустиш някое стихотворение…просто няма да можеш, докато не спреш да играеш!!!Това ако някак се научим да правим,сигурно ще бъде много по-добре и може би ще живеем по-лесно и по-спокойно,а може би НЕ!!! :) Дано си ме разбрал,но ти гарантирам-в това се изразява слабостта на нашия мозък! М/у другото,единствените ТВ програми,които гледам са National Geographic,Animal Planet,Discovery и още две/три от типа,от тези телевизии може да се научи много повече отколкото се научава в училище! :) Айде със здраве! :)

 96. От Марина на Jul 31, 2012

  Беше ми мн интересно да ви прочета. Изцяло подкрепям Сержо.

 97. От lqlq на Aug 13, 2012

  Sus tezi BreikDaancee Zemetreseniq koito rushat celiq swqt i sus tova brutalno toplo lqto koeto nikoga ne e bilo takowa .. i deto lednicite pochwat da setopqt .. Towa e znak Che prez 2012 shte se sluchi neshto … :||

 98. От Слушам и не вярвам на очите си на Aug 13, 2012

  the dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural

 99. От марио раичев на Sep 7, 2012

  ха ха …………..еми кириле до 22 09 2012 остават 15 дни ако няма супер магнитна буря ще си поговорим пак тук с всички а до 22.12.2012 има още 104 дена ще се намерим за да коментираме събитието но ми липсва и на мен оня ХИСТАР-HISTAR за да видим накъде е с главата сега и след датите

 100. От Мария на Oct 28, 2012

  Тази вечер реших да се поровя из материалите за 21 декември 2012,все пак наближава.Проследих дискусията ви,интересна ми беше,на места малко груба.Озадачена съм от коментарите че земята умира,какво разбирате под това че планетата ни умира.Тя си има собствен живот не бъркайте планетата с понятието околна природна среда.През дългия си живот тя е оцеляла макар на повърхността и да са измирали цели видове.Преди да повярвате на нещо прочетете материали много за и против и тогава коментирайте-примерно за магнитните полюси за колебанията не можах да разбера дори за колко метра става въпрос .Колебания в тях е имало и ще има ,но не тяхната смяна ще ни унищожи,бъркате промяната на оста на земята с промяната на полюсите,а оста на земята си ни е стабилна благодарение на нашата мила луна.Тази година не се очертава и един голям метеор да мине покрай нас,другата година ще е ,очаква се да мине по това време ,ако не се разпадне докато стигне и орбитата му е доста далече от нас засега .Остава ни само глобалното затопляне ,все пак сме в края на ледниковия период и земята ни е преживяла много такива ,истината е следната ние без апокалипсис сме обречени на фона на сегашните атмосферни аномалии предизвикани от глобалното затопляне ,прекалено много сме обвързани и зависими от икономиката ,един срив на глобалната икономика е предостатъчен да изтрие достатъчно хора от лицето на земята и като ефекта на доминото да ни върне към първобитния начин на живот.Спокойно няма да е за един ден ,но ще имаме достатъчно време да премислим кое е било важно преди и кое ще е важно за в бъдеще за нас.Това е моето мнение

 101. От татул на Oct 29, 2012

  Здравей, Мария! Уважавам мнението ти! Но с някои неща не съм съгласен. Пишеш „Преди да повярвате на нещо прочетете материали много за и против и тогава коментирайте…“ Ако ти наистина четеш и се информираш, откъде ти дойде „напъна“ да напишеш „…благодарение на нашата „мила?!!!“ луна???“ Може би си изживяла не един романтичен момент под „лунните лъчи“ на Луната… но познаваш ли изобщо това небесно тяло? Знаеш ли с точност как се е появило в орбита около нашата планета? И аз не знам, но защото чета, ето ти две вероятности (източници - шумери и др.,НАСА,Космонавти на АПОЛО и т.н.)Първата-космически кораб, насилствено поставен в орбита и в следствие на това предизвиква не безизвестния потоп, който за малко да ни затрие. От това нашествие ни е оставено в наследство приливите и отливите. Ако имаш съмнение, запитай се, защо виждаме само едната страна на Луната и защо никой вече не смее да каца на този тъй близо спътник, а се „мъчим“ да достигнем Марс и Венера!? Втора (за мен малко вероятна)- при удар от друго тяло, парче се откъсва от Земята и остава в орбита. Смята се, че това е унищожило динозаврите и големите животни. За мен това е глупост…но все пак е изказано като теория. Има и още теории, но от всички е видно, че това планетарно тяло (изкуствено или не) не е хич „мило“.
  Какво глобално затопляне?!!! Още ли има хора да вярват на тия щуротии? Освен ако явлението НААRP не направи тъпотията, поради малоумността на военните, да изпепели живота на Земята. Какво сриване на глобалната икономика? Срине ли се, радвайте се бре, хора! Де що е глобално има връх, връзвате ли? И защо толкова се плашим от първобитния начин на живот? Защото няма ваксини ли… я да прочетем как се правят ваксините и кой държи инжекцията с омаломощените „ЖИВОТИНСКИ!!!“ вируси?!??? Я от тука да подхванем и генетиката и … пъпеша, който има вкус на тиква. Ами американската царевица…и така лека полека ще стигнем „2012 година“. Календара на маите… а бе календар си е. Всички човеци, когато свърши която и да е година, изхвърлят старите календари и…слагат нови, не откриват, че щом календара е свършил и света се е унищожил. Вече писах и сега пак ще го кажа - единственото от значение е кога ще умреш ти, индивидуално. Умираш ти, с теб умира и целия свят. Унищожен бива целия свят, целия човешки род, но оцеляваш само ти - е, света не е унищожен, нали? Ха със здраве… (Това е моето мнение)и хич не е романтично, мило…

 102. От asan на Nov 5, 2012

  abe horaaa viye kak mislite za toz kalendar 6te imali kraya na sveta???????????????????//

 103. От Elena на Nov 23, 2012

  Три дни и три нощи абсолютна тъмнина ще започнат на 22 декември 2012 година.
  Земята ще мине в пето измерение, елитът ще се скрие в подземни градове, ще се преродят само добрите хора, а лошите ще отидат на друга планета, на която насилието и войните ще продължат.

  Това е поредното пророчество, че след тази дата Земята няма да е планетата, каквато я познаваме днес. Последният засега ден, за който беше насрочен краят на света, беше 21 декември 2012 година - дори най-яростните противници на тази теория са склонни да подкрепят прогнозата, че на тази дата ще се случи нещо важно. Според тях Земята и хората няма да загинат, а просто ще започне нова ера и ще настъпят кармични промени.

 104. От chopitu на Nov 25, 2012

  Az sam saglasna s teb Elena…..

 105. От От мен на Dec 10, 2012

  Предсказание о 21 декабре 2012 от Оракула Шамбалы
  А вдруг?! Hе верить, но на всякий случай…
  ПОЛУАПОКАЛИПСИС
  Предсказание о 21 декабре 2012 от Оракула Шамбалы.
  Мы получили данную информацию в июле 2012 из Тибета, передайте ее своим родственникам, друзьям, и людям которые ее смогут принять.

  Известный Оракул Шамбалы - Лама из монастыря Гьяндрек под Кайласом сообщил о возможном скором прохождении Земли через галактическую нулевую полосу
  1. Осень и зима 2012/2013 в Тибете и всём северном полушарии будут теплые. С 21.12.2012 Земля, вместе с солнечной системой, возможно, начнет проходить через галактическую нулевую полосу. Это состояние пространства, где гасятся и не могут распространяться никакие энергии, где отсутствуют электромагнитныe поля у всех объектов.
  2. Практически на всей Земле, за несколько минут около 10 утра 21.12.2012 наступит полная темнота и тишина. Никакой свет, электричество, связь, даже звуки, не смогут существовать.
  3. Эта темнота будет сопровождаться космическими всполохами, иллюзорными вспышками света, и продлится несколько дней, примерно три-четыре. Пугаться и волноваться не надо.
  4. Затем свет солнца опять появятся. Мир опять станет виден. Животные Земли заранее почувствуют приход космической темноты и запрячутся в норы. Люди в городах не почувствуют, поэтому будут жертвы и сумасшествия. Может погибнуть 10% населения Земли
  5. Вам нужно заранее подготовиться к этой смене циклов, доделать все дела этого 2012 года, не завязывать новых, отдать долги.
  6. 20.12.2012 взять своих детей, все документы, наличные деньги, и выехать из городов на природу. Подготовить запас продуктов на 2 месяца, поскольку электросети будут восстанавливаться долго. Надо иметь в доме запас воды, дров для отопления и свечей для освещения. Нужно иметь в доме печку, поскольку электричество с 21.12.2012 перестанет течь по проводам. Связь и телевидение отключится. В течение дней темноты завесить окна темным, не смотреть в них, не верить своим глазам и ушам, не выходить на улицу, лучше медитировать, молиться и укреплять себя, лечь спать. Если будет необходимо выйти на улицу, далеко выходить нельзя, можно потеряться, поскольку, из-за отсутствия света от объектов потеряется полная ориентация и не будет видно даже собственной руки. Пугаться этого не надо.
  7. После появления света не спешите возвращаться в города, лучше до весны пожить на природе. Полный выход Земли из нулевой полосы ожидается примерно 7 февраля 2013 года. Произойдет частичное восстановление электроснабжения, транспортного сообщения. К концу марта мир восстановится полностью и опять начнут летать самолеты и ездить поезда.
  8. Государства Земли уже получили предупреждения о нулевой полосе из разных источников, но помочь своим гражданам не смогут или не захотят. Системы гражданской обороны и эвакуации не сработают из-за отсутствия света, связи, электричества, транспорта. Надейтесь только на себя.
  9. После прохождения Земли через Галактическую нулевую полосу мировоззрение и жизнь людей очистится и станет более духовной. Люди будут больше думать о вечных ценностях. В развитых и развивающихся странах расцветут разнообразные научно-духовные учения, системы развития здоровья и личности. Это будет самым развивающимся направлением прогресса человечества на долгие времена.

 106. От mireto198 на Dec 18, 2012

  stiga stiq gluposti az sam se rovil na vsqkade za tva ot dve godini i ni6t nqma da stane 2 godini se rovq i 4eta gledam celi dve gdini za edna glupst ak se prazrovite malko 6te razberete 4e takiva ne6ta se govoorqt ot mnogo godini horata mislqt za kraq na sveta ako si spmnqte 2000 2002 2008 sega i 2012 ima slu4ai ot 1986 i porano taka4 vsi4ko e izmislica kat mine 21,12,2012 6a izmislat pak krai na sveta no bog znae za koga

Публикувай свое мнение